ОСТАННІ НОВИНИ

Третій день свят не обійшовся без п’яних бійок

|

Протягом найбільшого в християнському світі свята – Великодня, наші співвітчизники продовжувавали гамселитись між собою. Можна навіть сказати, що кількість п’яних бійок на великі свята зростають. Безліч історій про п’яні бійки під час свят надійшли цими днями від ЦГЗ УМВСУ у Львівській області. Наведемо для прикладу кілька найсвіжіших.

Цієї ночі до сокальських міліціонерів надійшло повідомлення від чергового Червоноградської ЦМЛ про те, що до них із закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку 62-річний червоноградський пенсіонер. Під час міліцейської перевірки встановлено, що потерпілого побив його рідний син – 35-річний непрацюючий мешканець села Хлівчани. Через кілька хвилин після цієї історії в Бориславський райвідділ надійшло повідомлення з місцевої лікарні. Туди з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забійною раною правої брови поступив 42-річний непрацюючий з Східниці. Пізніше з’ясувалося, що до його тілесних ушкоджень безпосередньо причетний 34-річний земляк потерпілого.

Не було тихо вчорашнього дня і у обласному центрі, щоправда львівські п’яні “розбірки” серйозніші. Одного із львівських гуляк госпіталізовано із проникаючим ножовим пораненням грудної клітки, а іншого із ножовим пораненням грудини. В обох випадках встановлені особи нападників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *