ОСТАННІ НОВИНИ

Премію імені Кривенка вручать найкращому публіцистові Львова

|

13 травня, в день народження Олександра Кривенка, в Українському католицькому університеті вручатимуть премію його імені. Це буде щорічна грошова премія, яку вручатимуть одному з кращих публіцистів Львова. Переможця визначатиме спеціальна рада, створена з друзів загиблого журналіста, яких буде близько півтора десятка – повідомила “Портал” головний редактор газети “Поступ” Тетяна Нагорна. Наразі ще не визначено навіть імен кандидатів, оскільки лише завтра засідатиме рада, під час якої буде вироблено основні положення ради і критерії, яким мають відповідати номінанти на премію.

Т. Нагорна також розповіла, що ідея створення премії належить “Поступу”, оскільки свого часу О. Кривенко був шеф-редактором видання. Премію вручатимуть у Львові в той час, коли в УКУ читатиме лекцію про Кривенка редактор польської “Газети виборчої”.

Олександр Кривенко загинув рік тому 9 квітня. Автомобіль, у якому їхав він разом із представником ОБСЄ Гізо Грдзелідзе потрапив в аварію неподалік Києва. Працівники органів внутрішніх справ провели перевірку цього ДТП і стверджують, що це був нещасний випадок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *