ОСТАННІ НОВИНИ

Пивовари шукають собі зміну у львівських університетах

|

ВАТ “Львівська пивоварня” вирішило надати можливість талановитим студентам знайти роботу на одному з найкращих підприємств регіону. Для цього пивоварня сьогодні починає конкурс “Студентам від Львівського”. Конкурс складатиметься з двох турів. Щоб стати учасником проекту, потрібно бути студентом 4-5 курсів і навчатись у Національному університеті ім.І.Франка (економічний, хімічний або біологічний факультут), або у Державному університеті „Львівська політехніка” (ІНЕМ або ІХХТ).

Перший етап відбудеться 7 квітня. Щоб перемогти, потрібно правильно і швидко розв’язати тест, який запропонує Львівська пивоварня. Завдання тесту будуть нескладними , але чітко визначатимуть, наскільки студент цілеспрямований і бажає професійно розвиватись. Переможці першого туру отримають винагороду 100 гривень від Львівського пива та право участі у другому турі конкурсу.

Другий тур акції проходитиме з 26 квітня по 22 травня. Для участі в ньому, потрібно не тільки перемогти у першому турі, а і мати середній бал за результатами останньої сесії не менше 4. Учасники другого туру після успішної співбесіди з фахівцями пивоварні, писатимуть дослідження по своїй спеціальності, маючи можливість працювати над роботою на пивоварні з спеціалістами підприємства. Ці дослідження не будуть складними та об’ємними, повідомляє „Люкс-FM”, але вони дадуть можливість оцінити рівень знань студента і побачити його роботу в колективі. Як винагороду переможці отримають оплачуване стажування на ВАТ “Львівська пивоварня” та можливість працевлаштування на підприємстві. Офіційне нагородження переможців відбудеться на сцені фестивалю пива, який проходитиме 3-4 липня у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *