ОСТАННІ НОВИНИ

У справі “Іскри” відбулося перше засідання Львівського апеляційного Господарського суду

|

Вчора відбулося перше засідання Львівського апеляційного Господарського суду за позовною заявою ВАТ „Іскра“ до міської Ради з вимого надати йому в оренду земельної ділянки по вулиці Теслюка-Кавалерідзе в мікрорайоні „Сихів-21. Суд заслухав представників обидвох сторін і відклав розгляд справи з метою всебічного вивчення матеріалів.

Нагадаємо, що Господарський суд Львівської області від 9.02.2004 року не задовольнив позовну заяву „Іскри“. Окрім цього, з огляду на те, що рішення суду ще не вступило в законну силу і на даний час діє заборона на проведення будівельних робіт на спірній ділянці до винесення Постанови апеляційної інстанції, ВАТ „Іскра” з приводу незаконного проведення будівельних робіт має намір повторно звернутися в правоохоронні органи для застосування ними відповідних заходів реагування.

Товариство також звернулося безпосередньо до Львівської міської ради з клопотанням про надання в оренду зазначеної земельної ділянки, а не до міського голови Любомира Буняка та його заступника з питань містобудування та землеустрою Василя Лозинського, сподіваючись, що цього разу рішення будуть приймати депутати Львівської міської Ради, а не окремі чиновники.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *