ОСТАННІ НОВИНИ

УРП “Собор” проти будівництва латексного заводу у Новояворівську

|

Львівська обласна організація УРП “Собор” проти будівництва у Новояворівську заводу латексних виробів. Сьогодні вона розповсюдила заяву на пітримку новояворівського народного віча про недопущення будівництва цього заводу. Подаємо повний текст заяви.

“ЛОО УРП “Собор” підтримала рішення народного віча міста Новояворівська про недопущення будівництва заводу латексних виробів ТзОВ “Перфект” від 1 серпня 2002 року. Ми виходили з того, що під виглядом створення робочих місць та наповнення бюджету, влада намагається перетворити регіон в придаток з виробництва шкідливих речовин, котрі забруднюють довкілля та створюють небезпеку різноманітних хвороб серед мешканців.

Обласна організація долучилася до акції перекриття міжнародної траси під Новояворівськом в серпні 2002 року на знак проесту проти розпочатого будівництва. Незважаючи на неодноразові протести громади, в кінці квітня 2004 року завод готується до здачі в експлуатацію. Влада не взяла до відома думку громадськості. ЛОО УРП “Собор” солідаризується з мешканцями Новояворівська і надалі обстоює позицію недопущення спорудження шкідливого виробництва на теренах краю”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *