ОСТАННІ НОВИНИ

Перший квартал цього року видався “жирним” для правоохоронців

|

Майже на 21% збільшилася кількість злочинів в порівнянні з аналогічним періодом минулого, стало відомо на прес-конференції начальника УМВСУ у Львівській області Олега Сала, присвяченій підсумкам першого кварталу. Олег Сало ще раз наголосив, що така тенденція зумовлена тим, що правоохоронці почали фіксувати всі злочини, про які повідомляє громадськість. Пан Сало сказав, що деякі правоохоронці, які замовчували повідомлення громадян, поплатилися за це посадами.

Загалом за три місяці поточного року статистика правоохоронців поповнилася на 5 700 злочинів. Розкрити вдалося 3 142 злочини, з яких 142 особливо тяжких. Пан Сало звернув увагу, що, на щастя, цьогоріч зменшилася кількість навмисних убивств. В минулому році за три місяці сталося 44 вбивства, а цього року – 20. Пишається начальник УМВСУ у Львівській області і тим, що 20 вбивств вже вдалося розкрити, а ще п’ять справ підходять до логічного завершення.

Для оздоровлення криміногенної ситуації регіону правоохоронці провели ряд оперативно-профілактичних операцій – “Розшук”, “Квартира”, “Генофонд”. Остання була спрямована на розкриття наркозлочинності в розважальних закладах. Що стосується наркотиків, то правоохоронці вилучили за цей період із незаконного обігу понад 520 кілограмів наркотичних речовин та психотропних засобів, серед яких майже 15 кілограмів героїну. Працівники правоохоронних органів також викрили два наркоканали із Польщі та Італії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *