ОСТАННІ НОВИНИ

Відзначено 55 найкращих платників податків Львівщини

|

Державна податкова адміністрація Львівщини відзначила сьогодні 55 кращих платників податків області, яким вручили подяки та почесні посвідки.

Визначення та нагородження кращих платників податків області на Львівщині відбувається четвертий рік поспіль. Нагороджують тих, хто впродовж року вчасно і в повному обсязі не забував сплачувати податків до державної скарбниці. За словами голови ДПА у Львівський області Мирослава Хом’яка, завдяки саме добросовісним платникам податковій області вдалося перевиконати прогнозні бюджетні показники за 2003 рік. Відтак за минулий рік ДПА Львівщини вдалося мобілізувати до обласного бюджету 1 мільярд 750 тисяч гривень.

„Відбір кращих платників здійснювався за критеріями: сума сплачених податків, кількість працюючих на підприємстві, наявність податкового боргу, порушення податкового законодавства та своєчасність сплати податків. Комісія, яка підходила до своєї роботи дуже скурпульозно, справді, вибрала кращих з кращих“ – наголосив Мирослав Хом’як.

Відтак кращими платниками податків Львіщини за 2003 рік визнали: ВАТ ”Західенерго”, Львівську державну залізницю, ВАТ “Львівська пивоварня”, ВАТ ”Укртелеком”, ВАТ ”Ензим”, ВАТ ”Електрон банк”, Львівський державний ювелірний завод, ВАТ ”Львівська тютютнова фабрика”, товариство “Технобуд”, ТД ”Галка”, ВАТ ”Дрогобицький долотний завод”, ВАТ ”Бориславнафтогаз”, ВАТ “Сокальагросервіс”, ВАТ ”Миколаївцемент”, ВАТ ”Жидачівський целюлозно- паперовий комбінат” та багато інших.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *