“Молода Галичина” хоче судитися не з одним Савельєвим, а з цілою “Газетою”

|

Судовий процес журналіста Миколи Савельєва проти газети “Молода Галичина”, що повинен був відбутися сьогодні у Франківському місцевому суді Львова, знову перенесено. Цього разу на 27 квітня. Суддя Віра Дячишин поінформувала, що представник відповідача вже вдруге не з’явився на процес, мотивуючи це особистою зайнятістю.

Окрім цього, пані суддя долучила до справи зустрічний позов газети “Молода Галичина” до “Львівської газети”, підписаний головним редактором “МГ” Романом Шостаком. “МГ” вимагає у “ЛГ” спростувати лише два факти: що збитки, завдані “Молодій Галичині” в результаті злочинного нападу, були не “мінімальними”, а становили 37 995 гривень, і що, порівнявши у підзаголовку напад на редакцію “МГ” з комічною виставою (“маски-шоу”), автор і газета висловили цим припущення про організацію нападу на редакцію самою газетою.

Позивач Микола Савельєв вважає дії судді Віри Дячишин упередженими, оскільки суддя вже третє судове засідання відмовляється фіксувати технічними засобами, хоча сама ухвалила відповідне рішення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *