ОСТАННІ НОВИНИ

Президентські вибори можуть скасувати – Олег Тягнибок

|

Десять мільярдів доларів, у прихованні яких звинувачують Кабмін, можуть бути використані на унеможливлення проведення президентських виборів. В потрібний час Кучма може ввести надзвичайний стан, послати у відставку Януковича і сказати, що президентські вибори скасовуються – такими думками поділився народний депутат Олег Тягнибок сьогодні під час зустрічі з журналістами.

У нього вже не виникає суменівів, що від влади на президентські вибори піде “татусь Кучма” а тому, вважає, що приховані Кабміном гроші, ймовірно, підуть на виконання схеми, яку придумав Кучма. “Маю підозру, що виборів взагалі може не бути” – каже він. Такі здогади пояснює тим, що віднедавна Л. Кучма почав критикувати уряд Януковича, почав розкручуватися через ЗМІ, а також допустив зменшення терміну проведення президентської кампанії ще на два місяці. Таким чином він намагається відтягнути час і, можливо, відправити Януковича у відставку. „Якщо введення конституційної реформи почнуть не через чотири місяці, а через десять днів, то гарантовано Кучма скористається правом розпуску парламенту, введенням надзвичайного стану і скаже, що вибори скасосуються” – наголосив О.Тягнибок.

Народний депутат Тарас Чорновіл заявив в свою чергу, що згадані 10 млрд. доларів – це той “общак”, який частково візьмуть на проведення президентської кампанії, причому суми залежатимуть від статусу того чи іншого провладного кандидата, а частину коштів просто розкрадуть.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *