ОСТАННІ НОВИНИ

Сало від народу не ховається

|

Управління МВС України у Львівській області розповсюдило заяву з обгрунтуванням відсутності на робочому місці свого керівника, полковника Олега Сала. Подаємо текст заяви повністю.

30 березня 2004 року окремими політичними силами у місті Львові під час проведення політичних акцій розповсюджено інформацію про те, що начальник Управління МВС України у Львівській області полковник міліції Сало Олег Михайлович переховується від народу, що пов’язано із тим, що його діяльність розходиться із вимогами закону.

Виходячи із описаних подій, Управління МВС України у Львівській області офіційно повідомляє, що з 15 березня поточного року начальник УМВС України у Львівській області полковник міліції Сало Олег Михайлович перебуває на лікуванні у зв’язку із травмою плеча. Після проведення операції та стаціонарного лікування полковник міліції проходить курс амбулаторного лікування.

На даний час робота міліції відчутно покращується із дня у день. Органами внутрішніх справ розробляються та втілюються нові критерії та підходи до роботи, покликані на посилення протидії злочинності, зміцнення законності та підтримання громадського порядку у регіоні, укріплення довіри населення до міліції. Тому, особовий склад міліції Львівщини особливо турбують закиди про протиправну діяльність Управління МВС України у Львівській області, які являються безпідставними та такими, що не відповідають дійсності. Правоохоронці своєю роботою завжди стоять на захисті законних прав і інтересів громадян та держави. Надалі робота по викоріненню проявів злочинності у регіоні у всіх сферах буде продовжуватися не дивлячись на ніякі політичні протистояння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *