ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ вважає, що з “Львівводоканалу” витікала не лише вода

|

Кримінальну справу проти посадових осіб “Львівводоканалу” за статтею 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання посадовим становищем) порушило Управління СБУ у Львівській області.

Як з’ясували оперативники слідчого відділу УСБУ, у 2002 році “Львівводоканалом” було перераховано більше 60 тисяч гривень на рахунок одного з львівських ТзОВ за поставку бензозаправочного обладнання німецького виробництва “Вайнздрайзер”. Обладнання було документально оформлене та поставлене на бухгалтерський облік. Однак інвентирізація цінностей на МКП “Львівводоканал” зафіксувала відсутність згаданого обладнання. За висновком слідчих, “Львівводоканал” перерахував ТзОВ гроші за обладнання, яке не постачалось.

Співробітники УСБУ встановили також, що один із причетних до угоди посадовців “Львівводоканалу” був одночасно засновником і директором ТзОВ.

Слідчі також вважають, що виявлений факт міг бути не єдиним подібним правопорушенням. За попередніми даними, каналогічним шляхом з підприємства перерахували щонайменше 150 тисяч гривень.

За фактом незаконної розтрати коштів посадовими особами “Львівводоканалу” слідчим відділом УСБУ у Львівській області порушено кримінальну справу за ст. 191 КК України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *