ОСТАННІ НОВИНИ

Про благоустрій Львівщини вже подбало 200 тисяч осіб

|

Станом на учора у рамках акції “Благоустрій України” взяло участь близько 200 тисяч чоловік – 15% населення Львівщини. За цей час вони відремонтували 419 км та очистили 965 км доріг, привели до ладу 216 га площ парків та скверів, упорядкували 199 тис. кв.м. прибудинкових територій. За місяць також посадили 18 тисяч 354 дерев та 98 кущів; очистили 761 км прибережних смуг та водоймищ, ліквідували 104 несанкціонованих сміттєзвалища – повідомляє прес-служба ЛОДА з посиланням на начальника управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Богдана Маєвського.

Для того, аби виявити найбільш важливі проблеми в ОДА організовують виїзди по районах. Учасники поїздки оглянули дорожні в’їзди до Львова. У найкращому стані виявився в’їзд зі сторони Стрия, а у найгіршому – траса Київ-Чоп. Як повідомив заступник начальника служби автомобільних доріг у Львівській області Богдан Футало, саме цю трасу планують найближчим часом відремонтувати. Найбільша активність активність проведення акції припадає на цей тиждень, адже наступного тижня люди готуватимуться до Великодня та прибиратимуть власні оселі.

Акція “Благоустрій України” триває з 1 березня згідно з розпорядженням Президента України та розпорядженням голои ЛОДА О. Сендеги “Про проведення Дня довкілля та місячника благоустрою“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *