ОСТАННІ НОВИНИ

Самбірський район „перемістився в аутсайдери“

|

Колегія Львівської облдержадміністрації, виїзне засідання якої відбулося у Самборі, дійшла висновку, що торішні негативні тенденції у розвитку господарського комплексу Самбірщини вплинули на те, що район „перемістився в аутсайдери“. Заслухавши звіт голови Самбірської райдержадміністрації Романа Паславського, члени Колегії визнали роботу районного голови недостатньою, повідомляє прес-служба обласної адміністрації.

Голова ЛОДА Олександр Сендега зауважив, що від стану справ в районах та містах області залежить загальна ситуація в регіоні. Тому протягом шести місяців проводиться рейтингове оцінювання діяльності райдержадміністрацій. Відтак у рейтингу облдержадміністрації, що відображає показники соціально-економічного розвитку району, Самбірщина посідає одну з найнижчих сходинок.

Для подолання негативних тенденцій в окремих галузях територіально-господарського комплексу Самбірщини Колегія прийняла рішення вжити першочергових заходів, відповідно до яких Олександр Сендега доручив керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації спільно з відповідними службами Самбірської РДА проаналізувати роботу підприємств, установ і організацій, та визначити шляхи виправлення недоліків в роботі, які негативно впливають на фінансово-економічні показники району.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *