ОСТАННІ НОВИНИ

Правохоронці відмовляються виконувати політичні замовлення і … звільняються

|

Останнім часом помітна деградація правоохороних структур: високоосвічені люди, здебільшого слідчі, пишуть заяви на звільнення, відмовляючись виконувати політичні замовлення – заявив під час прес-конференції керівник блоку “Наша Україна” у Львівській області Петро Олійник. Він запевняє, що володіє також фактами про те, що керівництву УМВСУ у Львівській області пропонують на певні посади людей з кримінальних кіл.

Народний депутат, у підтвердження фрази про зріст криміналітету на Львівщині наводить приклад Червонограду, де після тьохмісячної відпустки начальника через хворобу, розкриття злочинів зменшилося в 3,5 рази. Загалом, П. Олійник володіє інформацією про написання заяв на звільнення близько 20-ма слідчими.

У цьому контексті депутат згадує і обласного прокурора, який, за його інформацією, буде знятий вже протягом двох тижнів – це пов’язане також з тим, що той відмовляється виконувати політичне замовлення. Наступним прокурором буде людина з-за меж Львівщини.

П. Олійник також поінформував, що справді в області працює група з Генпрокуратури з 17 осіб, але “перевірка і все, що вони роблять є незаконним”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *