ОСТАННІ НОВИНИ

“Соціальна справедливість” не набере голосів для зняття Сендака - Петро Олійник

|

Фракція “Наша Україна” готова до вівторкової сесії. Потрібно ставити господарські питання, але це не заважатиме “Соціальній справедливості” поставити питання про відставку голови облради Михайла Сендака. Проте, на думку керівника штабу “НУ” у Львівській області Петра Олійника, опоненти голови облради не наберуть потрібної кількості голосів – заявив він сьогодні під час прес-конференції.

На його думку, якщо члени “Соціальної справедливості” вирішать поставити політичне питання, це можна буде розглядати як відхід від їхніх заяв про особливе ставлення до соціальних питань чи просто – політиканство.

Водночас П. Олійник зазначив, що він нормально ставиться до бажання людей прийти під стіни облради в день голосування, адже „громадський контроль – необхідний елемент“. „Присутність людей буде говорити про їх ставлення, це буде контроль за кожним депутатом, за тим, як вони голосують за важливі питання“ – вважає Олійник.

Щодо можливих сутичок під час мітингу, то народний депутат сподівається, що вдасться їх уникнути, зокрема, завдяки злагодженим діям правоохоронців. „Наші люди не допустять сутичок“ – каже він. Зараз його люди займаються технологічними дослідженнями і вже до понеділка завдяки власним спецслужбам П. Олійник знатиме, чого чекати під час мітингу і як уникнути сутичок.

Існує, щоправда, варіант, що на сесію не прийдуть представники „Соціальної справедливості“ і частина „Ділової Львівщини“. У такому випадку, за відсутності кворуму, нашоукраїнці звернуться до ВРУ про розпуск обласної ради, а якщо не буде лише „СС“, то обговорюватимуть господарські питання.

Нової кандидатури на місце голови облради П. Олійник наразі не має, каже, що навіть про це не думав, оскільки це було б відвертою зрадою чинному голові. Завтра відбудеться остання передсесійна зустріч представників усіх фракцій облради, на якій мають узгодити всі спірні питання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *