ОСТАННІ НОВИНИ

Псевдомінер львівського вокзалу вимагав мільйон доларів

|

Анонім, який зателефонував за телефоном 02 і повідомив про замінування залізничного вокзалу міста, користувався мобільним телефоном і вимагав 1 мільйон доларів, повідомив начальник прес-служби ГУ МНС України у Львівській області Павло Василенко. Невідомий попрохав передати свої вимоги владі міста.

Нагадаємо, що сьогодні в 11:39, одразу ж після урочистостей з нагоди 100-річчя вокзалу, надійшло повідомлення про можливе його замінування. Представники залізничної міліції одразу ж почали евакуйовувати людей ще до приїзду працівників ГУ МНСУ у Львівській області. Загалом з території вокзалу було евакуйовано близько півтори тисячі людей, з них 800 із приміщень. Внаслідок проведених пошуків, жодного вибухового пристрою не було знайдено.

Щоб не паралізовувати руху залізничного транспорту, пасажирів підводили до потягів в обхід на безпечній відстані від вокзалу, деякі потяги спрямовувалися до станції “Підзамче”. Павло Василенко не береться говорити, скільки працівників різних відомств прийшли ліквідовувати надзвичайну ситуації, але відомо, що від обласного управління Міністерства надзвичайних ситуацій на виклик прибуло 14 людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *