ОСТАННІ НОВИНИ

Ми дізнаємось, що молодь думає про владу

|

Львівська обласна молодіжна громадська організація “Союз молоді регіонів України” почала втілювати в життя всеукраїнський проект “Громадська оцінка роботи Уряду – погляд молоді.” Головним завданням цієї акції є шляхом анкетування взнати ставлення української молоді до Уряду. Проект стартував 22 березня одразу по всій Україні. У цій справі молодих регіональників Львівщини підтримує Головне управління у справах сім’ї, дітей та молоді ЛОДА.

Проект запропонували Національна рада молодіжних організацій України за підтримки Кабміну України та Міністерства у справах сім’ї дітей та молоді. Кабмін пообіцяв, що думка молоді України прийметься до уваги у роботі Уряду. За словами голови ЛОМГО “Союз молоді регіонів України” В’ячеслава Головченка, міністерство надало для опитування всього 250 анкет. “Ми вважаємо, що цього мало для об’єктивної оцінки, тому розмножили анкети до 800, щоб до уваги були прийняті думки і студентів, і працюючої молоді, і одружених молодих людей, і сільської молоді,” – говорить пан Головченко. Серед запитань анкети є багато запитань про діяльність Уряду, а також про діяльність регіональних адміністрацій.

Опитування проводитеметься у вищих навчальних закладах Львова та просто на вулиці. Всього на Львів передбачено 250 анкет, решта – на область. регіональники вже почали опитувати молодь, понад сто анкет вже заповнено. “Основна проблема з якою ми зіткнулися при опитуванні, це те, що спочатку молоді хлопці і дівчата взагалі не можуть нічого сказати про діяльність Уряду,” – говорить В’ячеслав Головченко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *