ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський вокзал святкує 100-річчя

|

Сьогодні львівському вокзалові виповнюється сто років з часу його заснування, з цієї нагоди там влаштували урочистий мітинг. Його відкрили приїздом найстарішого паровоза, а після цього виступили начальник вокзалу Львів Юрій Мігальов та начальник Львівської залізниці Богдан Піх.

Під час розмови з журналістами Ю. Мігальов зазначив, що вокзал будували протягом двох років і попередньо хотіли розташувати його на проспекті Шевченка чи на початку вулиці С. Бандери, але тодішня мерія таки затвердила те місце, де він знаходиться і сьогодні. Для цього навіть відсунули вбік трамвайну колію.

Зараз на вокзалі працює 802 особи. Ю. Мігальов також повідомив, що до Дня незалежності планують обладнати кімнату психологічного розвантаження для працівників і пасажирів, де буде масажний стіл і душова. А ще – нещодавно придбали “газель” на 13 місць і, на його думку, добре було б, якби працівники вокзалу на цьому авто проводили екскурсію по місту пасажирам, які мають дві-три вільних години до відправлення свого поїзда. “Я бував за кордоном і вважаю, що стан нашого вокзалу непоганий. Маю завдання – залишити його таким ж гарненьким і для нащадків” – наголосив Мігальов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *