ОСТАННІ НОВИНИ

Вибух балона забрав життя

|

Одна особа загинула і четверо отримали пораненя внаслідок вибуху балона з вуглекислотою, що трапився учора поплудні на одному з підприємств cелища Красне Буського району, повідомляє прес-центр МНС у Львівській області.

За даними прес-центру, бригада робітників із Закарпатської області проводила роботи з налагодження лінії для виробництва мінеральних вод на підприємстві “Капелька”. Під час цих робіт стався вибух балона, осколки якого травмували двох робітників. Один з них, який перебував в епіцентрі вибуху помер від отриманих ушкоджень в реанімації місцевої лікарні, а його напарникові осколком відірвало ногу і він перебуває у критичному стані.

Крім того, вибухова хвиля зруйнувала перегородку, яка обвалилася на трьох робітників, що працювали в сусідньому приміщенні. Вони отримали різні травми, перебувають у лікарні та їх стан медики визнають як задовільний.

Поки що відповідні служби не можуть назвати причину вибуху, лише вказують, що до нього призвели грубі порушення норм безпеки та недотримання правил техніки безпеки самими працівниками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *