ОСТАННІ НОВИНИ

“Карпати” в “Інтертото” не гратимуть?

|

За інформацією з джерел у футбольному клубі “Карпати”, львівська команда цього сезону все-таки змушена буде відмовитися від участі у кубку Інтертото. У прес-центрі “Карпат” повідомили, що офіційного рішення з цього приводу наразі не прийнято, однак не заперечили, що відповідна заява буде проголошена найближчими днями. Речники “Карпат” також не називають причин, за якими клуб, ймовірно, відмовиться від походу в Європу.

Для участі у кубку Інтертото “Карпатам” потрібно зайняти місце у Чемпіонаті України не нижче 8-го. Сьогодні львів’яни посідають десяту сходинку, відстаючи від команди, яка йде восьмою на 2 очки. Також повідомлялося, що після нещодавнього розірвання контракту з Євгеном Назаровим, кількість гравців, яких “Карпати” можуть задіяти в єврокубках, скоротилася до 17-ти.

20 лютого, під час прес-конференції у Львові, головний тренер “Карпат” Мирон Маркевич повідомив, що рішення про участь команди в кубку Інтертото прийнято остаточно. Цю інформацію підтвердив почесний президент “Карпат” Петро Димінський кілька днів згодом, а також сам Маркевич напередодні відкриття другого кола чемпіонату, 11 березня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *