ОСТАННІ НОВИНИ

Тривають аварійні роботи на зруйнованому мості у Сколе

|

Продовжується ліквідація наслідків аварії у місті Сколе, внаслідок якої частково було зруйновано шляхопровід через залізничну колію “Київ-Чоп”. На місці події було проведено спільну робочу нараду керівників управління Львівської залізниці, Стрийської дорожньо-експлуатаційної дільниці (ДЕД) Львівського “Облавтодору” та Сколівської райдержадміністрації.

Аварійно-відновлювальні роботи на шляхопроводі покладено на Львівську залізницю та Стрийську ДЕД. Повний об’єм необхідних аварійно-відновлювальних робіт буде визначено завтра, 26 березня, після обстеження основних конструкцій шляхопроводу, повідомляє прес-центр МНС у Львівській області.

На сьогодні силами аварійно-відновлювальної бригади Львівської залізниці повністю замінено 100 м пошкодженого контактного проводу, залізничне полотно очищено від уламків зруйнованих перил шляхопроводу, відновлено пошкоджене робоче освітлення колії. Аварійно-відновлювальна бригада Стрийської ДЕД, в свою чергу, демонтовала частину перил шляхопроводу, що загрожували руйнуванню і падінню на залізничну колію.

Ситуація контролюється ГУ МНС України у Львівській області. Шляхопровід закрито, проїзд автотранспорту здійснюється по об’їзній дорозі. Загрози населенню і руху залізничного транспорту нема.

Як повідомлялося раніше, 22 березня у м.Сколе по вул. Данила Галицького приблизно о 23 годині відбулося самовільне руйнування 8 прольотів ( 24м. ) поручня автодорожнього залізобетонного моста, який знаходиться над залізничною колією напрямку „Чоп – Київ”. В результаті падіння поручня відбувся обрив однієї контактної лінії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *