ОСТАННІ НОВИНИ

“Сільмаш” стане платоспроможним у грудні?

|

Керівництво ВАТ “Сільмаш” сподівається до грудня цього року відновити платоспроможність підприємства внаслідок збільшення обсягів виробництва на 100-150 тисяч гривень щомісяця. Про це учора під час зустрічі з головою Львівської ОДА Олександром Сендегою повідомив керуючий санацією підприємства Ростислав Михайлюк.

Керівництво підприємства планує зберегти головні виробничі площі на вулиці Городоцькій та продати незадіяні активи для попвнення обігових коштів. Водночас, теперішні менеджери мусять ліквідовувати помилки колишнього керівництва. Зокрема, думати про те, що робити з половиною виробленої минулого року продукції на майже 2,5 млн. гривень, яку так і не змогли реалізувати.

ВАТ “Завод “Львівсільмаш” спеціалізується на виготовленні машин для хімічного захисту рослин та внесення у грунт рідких мінеральних добрив; окрім того тут випускають грунтооброобну техніку, машини для кормовиробництва, запасні частини для машин власного виробництва власного виробництва та іншої сільськогосподарської техніки.

Пілприємство засноване у 1945 році, перетворено у ВАТ у 1996 році, засновником якого виступило Регіональне відділення Фонду держмайна України по Львівській області. Початок приватизації – лютий 1996 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *