ОСТАННІ НОВИНИ

Шурма попросив силовиків забезпечити Сендакові охорону

|

Лідер львівських соціал-демократів об’єднаних, народний депутат Ігор Шурма вчора звернувся до начальника Управління Міністерства внутрішніх справ України та керівника Управління СБУ у Львівській області з проханням надати цілодобову охорону голові обласної Ради Михайлу Сендаку. В такий спосіб вони хочуть надати Сендакові можливість виконувати його обов’язки і забезпечувати демократію в регіоні – повідомив прес-секретар керівника ЛОО СДПУ (о) Ігор Балинський.

Народний депутат вважає, що Сендак не повинен відчувати тиск через свою політичну і громадську діяльність. „Ми вважаємо, що будь-яка особа має право виконувати свої обов’язки“, – наголосив І. Балинський, а ця заява про надання Сендакові охорони – спосіб надати йому можливість нормально працювати. Ідея про звернення у І. Шурми виникла після того, як протягом останнього часу М. Сендак постійно скаржиться, що тиснуть на нього і його сім’ю, і не останніми у списку винних називають саме соціал-демократів (об’єднаних).

„Я вважаю своїм обов’язком звернутися в силові структури області, щоб вони надали Сендакові, як керівникові представницької гілки влади, належний захист. Об’єднані соціал-демократи Львівщини зроблять все можливе, щоб такокі методи політичної боротьби не стали для нашого регіону звичними. ЛОО СДПУ(о), і я, як народний депутат, готові в рамках чинного законодавства зробити все необхідне, для захисту Сендака і його сім’ї. Ми всі повинні розуміти, що ознакою демократичного суспільства є право кожного на свою політичну і громадську позицію“, – заявив І. Шурма виданню „Главред“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *