ОСТАННІ НОВИНИ

Оксана Білозір стала головною соціал-християнкою

|

Народний депутат України Оксана Білозір стала головою новоствореної Соціально-Християнської партії. Установчі збори СХПУ, на яких зібралися представники з 22 областей України, відбулися у п’ятницю, 19 березня. Учасники зборів ухвалили статут, програму партії, а також обрали Оксану Білозір головою партії, повідомила прес-служба „Нашої України“.

За словами Оксани Білозір, наступним кроком активістів партії буде збір 10 тисяч підписів на підтримку партії та реєстрація партії в Міністерстві юстиції.

“Соціально-Християнська партія – це ще один крок на шляху до створення справді незалежної, заможної, демократичної держави, у якій кожна людина матиме шанс реалізуватися і буде почуватися під захистом держави. Наді діяльність базуватиметься на одвічних християнських цінностях – любові та милосерді, – зазначила Оксана Білозір. – В Україна десятиліттями занедбувалися та переслідувалися християський спосіб життя, традиції, глибока культура”.

Голова СХП підкреслила, що в своїй діяльності партія підтримуватиме політику Блоку Віктора Ющенка “Наша Україна” і підтримуватиме Ющенка на майбутніх виборах президента України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *