ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розпочався масштабний “суботник”

|

Міський голова Львова Любомир Буняк підписав розпорядження ”Про проведення Дня довкілля, підготовку до Великодніх Свят та Дня міста Львова” згідно з яким період з 17 березня до 30 квітня 2004 року оголошений періодом підготовки міста до Великодніх cвят і Дня міста Львова – повідомляє прес-служба Міської ради.

День довкілля планують провести 17 квітня, він передбачає виконання комплексу заходів, спрямованих на покращання озеленення, благоустрою, санітарного стану міста. Для організації проведення запланованих заходів утворений міський штаб, який очолює перший заступник міського голови Василь Кравців. До складу входять заступник мера з питань житлово-комунального господарства Ігор Базарник, голови районних адміністрацій міста, начальник управління інженерного господарства Іван Онисковець, начальник управління житлово-комунального господарства Мирослав Пастущук, начальник КП “Інспекція благоустрою та екології м.Львова” Володимир Кошовський, начальник міської СЕС Раїса Потицька, директор Львівського КП “Зелений Світ” Андрій Космеда.

Міський голова доручив районним адміністраціям також утворити штаби і, залучивши громадсько-політичні організації міста, розробити план заходів, довести його до підприємств, організації та установ, сприяти у проведенні робіт і встановити дієвий контроль за їх виконанням. Виконавчі органи міської ради повинні організувати роботу підпорядкованих підприємств, служб з приведення до належного санітарного стану закріплених за ними територій та об`єктів, звернувши особливу увагу на приведення парків, скверів прибудинкових територій, дворів, горищ, підвалів тощо до належного санітарного стану.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *