ОСТАННІ НОВИНИ

“Французька весна” розпочнеться у Львові 8 квітня

|

До Львова Дні французької культури, що відбуватимуться в Україні протягом квітня, прийдуть 8 квітня. Саме цього дня у Львівському палаці мистецтв за участі посла Франції відкриють фиставку творів одного з най відоміших французьких фотомитців Андре Кертеса під назвою “Моя Франція”. Про це повідомив сьогодні під час прес-конференції аташе з питань культури посольства Франції в Україні Олів’є Гійом.

Щоправда, ще з першого числа у “Кінопалаці” показуватимуть шість художніх фільмів молодих французьких режисерів. У тому ж “Кінопалаці” 16 квітня пройде “Ніч короткометражних фільмів”.

Крім того, 22 квітня до Львова завітають ексцентричний танцювальний колектив “Кубілай хан інвестигейшенз” з виставою, що поєднує елементи хіп-хоп, вуличних танців, бойових мистецтв під супровід електронної музики. Натомість наступного дня прихильники спокійніших ритмів зможуть насолодитися виступом джазової групи “Октовойс”, разом з якими гратимуть й українські джазмени. А от поціновувачі циркового мистецтва матимуть нагоду побачити трупу “Єдиноріг” у театрі Заньковецької – їх виступи завершать дні французької культури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *