ОСТАННІ НОВИНИ

“Тариф, який би нині мав бути, є стовідсотковим” – Василь Склярський

|

Опісля передобідніх баталій з тарифною проблемою депутати міської ради вже у спокійній атмосфері заслухали звіт директора ЛМКП ”Львівводоканал” Василя Склярського. „Комунальна система нашої країни в цілому перебуває у кризовому стані. “Львівводоканал” не є винятком. Основна причина зростання заборгованості підприємтсва – збитковість тарифу. Якби ми впорядкували тариф ще два роки тому, то нам удалося б уникнути багатьох проблем нині” – розпочав Василь Степанович.

За словами керівника „Львівводоканалу“, тариф, який сьогодні мав діяти, є стовідсотковим. І зауважень щодо самого тарифу (те, як його порахували) ніхто не висував, претензії є лише щодо процедури підвищення цін на воду.

Відтак міський голова Любомир Буняк, наголосив, що й надалі львів’яни не можуть сплачувати за 1 метр кубічний води всьго лише 1 гривню 15 копійок, оскільки собівартість води становить 1 гривню 32 копійки, а треба заплатити ще й податки. Тому мер Львова запевнив усіх присутніх, що вже на завтрашньому засіданні міського виконавчого комітету це питання врегульовуватиметься, звичайно, враховуючи події сьогоднішнього дня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *