ОСТАННІ НОВИНИ

На депутата Биця тисне податкова

|

Депутат облради Анаталій Биць попросив в голови Львівської обласної ради М. Сендака, прокурора Буського району та начальника Бродівського міжрайонного відділу СБУ прийняти до уваги його звернення. У ньому він доводить, що відколи відмовився підписатися проти М. Сендака на нього чинять тиск органи податкової – повідомляє керівник прес-служби облради Леся Мірошник.

“Протягом лютого та березня 2004 року мені, як депутату Львівської обласної ради, було запропоновано поставити підпис під зверненням про відставку голови Львівської обласної ради Сендака М.Д. Від вказаної пропозиції я категорично відмовився. Після цього мені було повідомлено, що мене змусять будь-яким способом поставити свій підпис під вказаним зверненням шляхом тиску зі сторони податкових органів. Податкові органи почали тиснути на мене, як депутата Львівської обласної ради, членів моєї сім’ї, друзів та знайомих, про що свідчать багато фактів” – йдеться у зверненні.

Він розповів про те, що протягом 23 лютого – 5 березня було здійснено комплексну перевірку діяльності Приватного підприємця –дружини депутата, в той час коли про планову перевірку ніхто її не попереджав, а підстав для проведення позапланової в податкового органу не було. 26 лютого податковий інспектор Бродівської МДПІ Турчин І. Намагався провести ревізію матеріальних цінностей на ТзОВ „Фермерський торговий дім Броди“ у директора Музички І., з яким депутат є співзасновником ТзОВ“Стожари“, хоч жодних документів, які підтверджували б законність проведення перевірки представлено не було, тому в перевірці йому відмовили. А 3 березня працівники Буського відділення податкової міліції у Львівській області, які себе не назвали, здійснили перевірку дочки Музички І.В у її магазині в с. Батьків. 4 березня директора ТзОВ „Стожари“ Музичку І.В. повідомили про представлення документів у Бродівську МДПІ. Після категоричної відмови йому повідомили, що всі документи будуть вилучені в той же день. І вже 5 числа йому представили виписані повідомлення на проведення позапланової перевірки ТзОВ „Стожари“ та ТзОВ „Фермерський торговий дім Броди“, директором яких є Музичка І.В.

“Вказаними діями посадові особи намагаються вплинути на мене, як депутата Львівської обласної ради, членів моєї сім’ї, друзів та знайомих, з метою перешкодити мені виконувати свої депутатські повноваження та змінити свої політичні погляди. Вважаю, що вказаний тиск зі сторони даних органів буде посилюватися, оскільки мені відомо, що будуть стихійно та негайно перевірені всі особи, з якими я мав будь-які трудові, бізнесові та засновницькі стосунки, мої знайомі, рідні та близькі” – наголошує А. Биць.

Враховуючи все це депутат просить, щоб було здійсненоперевірку Буського відділення МГВПМ, Бродівської МДПІ, МГВПМ Бродівської МДПІ та Бродівську МДПІ щодо правомірності дій цих органів, притягнути винних осіб до відповідальності, вжити заходів по припиненню незаконного тиску на мене та всіх вказаних мною осіб та забезпечити дотримання гарантій депутатської діяльності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *