ОСТАННІ НОВИНИ

Горіла не Залізнична лікарня?

|

Центральна клінічна лікарня Львівської залізниці жодним чином не причетна до причин виникнення вчорашньої пожежі, яка виникла в підвальному приміщенні цього шпиталю, повідомляє прес-служба Львівської залізниці. За повідомленням прес-центру ГУ МНСУ у Львівській області, Львівська залізниця розповсюдила офіційну інформацію, що їхній шпиталь немає нічого спільного як з підвальним приміщенням так і з кабелем, через який сталося задимлення.

Як з’ясувалося, замурована з усіх боків підвальна ніша, яка знаходиться під центральною клінічною лікарнею Львівської залізниці, не належала до комплексу залізничної споруди і не включена в її архітектурний план. Кабель же належить міським електромережам та не задіяний у подачі електроенергії у приміщення лікарні.

Нагадаємо, що вчора, 17 березня, о 16 годині виникло сильне задимлення у приміщеннях центральної клінічної лікарні Львівської залізниці. Адміністрація об’єкту негайно повідомила про інцидент Головне управління МНС України у Львівській області. З огляду на важливість об’єкту та наявність у приміщеннях відвідувачів, до місця події черговим по ГУ МНС було скеровано пожежні підрозділи по підвищеному номеру виклику. Вжитими заходами причину задимлення було ліквідовано. Причиною пожежі названо коротке замкнення прокладеного електричного кабелю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *