ОСТАННІ НОВИНИ

Працівники ТЕЦ-1 вимагають повернути старого директора

|

Попри те, що працівникам ТЕЦ-1 сьогодні не дозволили покидати робочого місця, вони все ж таки ризикуючи своїми посадами, вийшли на вулицю, щоб висловити незгоду із звільненням їхнього директора Романа Мозіля. В понеділок робоча група, яка, власне, і вийшла до журналістів, планує написати заяву про звільнення з роботи.

За словами керівника профспілки ТЕЦ-1 Ігоря Гуца, Романа Мозіля звільнитися з посади директора просто змусили. “Оскільки він уже мав дві догани, йому підлаштували третю, поставивши умову – піти або за статтею, або за власним бажанням” – розповів пан Ігор. Він стверджує, що нещодавнє отруєння 13 ремонтників, що начебто і стало основною причиню звільнення Романа Мозіля, було підлаштоване, оскільки поруч працювала ще одна бригада, з якої ніхто не постраждав.

Сьогодні працівники ТЕЦ-1 планували вийти біля воріт підприємства і висловити свій протест та незгоду працювати під керівництвом іншої людини. Однак, за словами Ігоря Гуца опісля ранкової наради до головного інженера ТЕЦ-1 пролунав дзвінок, опісля чого той повідомив, що працівникам заборонили покидати робоче місце і виходити мітингувати. Порушити заборону наважилася лише одна робоча група.

Хто саме посяде вакантну посаду директора ТЕЦ-1, наразі не відомо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *