ОСТАННІ НОВИНИ

Роман Безсмертний завітав до Львова

|

Керівник Центрального штабу блоку ”Наша Україна” Роман Безсмертний учора відвідав Львів, провівши тут ряд зустрічей. Метою його поїздки були, зокрема, контроль та практична допомога в організації роботи обласного штабу “Нашої України”. Також народні депутати Роман Безсмертний і Петро Олійник зустрілися з мером Львова Любомиром Буняком, фракцією “Наша Україна” у міськраді, активом Львівської облради на чолі з Михайлом Сендаком.

Оцінюючи ситуацію, яка склалася сьогодні у Львівській міськраді, народний депутат Петро Олійник наголосив, що “тиск на депутатів міської ради чинить податкова адміністрація, яку очолює пан Хом’як, і це не є новиною для львівської спільноти”. “Сьогодні є спроби “перетягування” депутатів з фракції “Наша Україна” до “Нашого Львова” , яка є підконтрольна СДПУ(о), – зазначив нардеп.

“Під час зустрічі у Львівській обласній раді також ішлося про репресії з боку податкової адміністрації. Є факти, заяви людей, де їм пропонуються великі суми грошей чи квартири у Львові за перехід їх з фракції “Наша Україна” до фракції “СС”, яка контролюється есдеками ”, – повідомив народний депутат Петро Олійник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *