ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині проведуть місяць Червоного Хреста

|

Згідно з розпорядженням голови ЛОДА Олександра Сендеги з 5 квітня до 5 травня 2004 року у Львівській області проведуть місячник Червоного Хреста – повідомляє прес-служба ЛОДА.

Зокрема керівник області доручив райдержадміністраціям та виконкомам міських рад сприяти організаціям Товариства Червоного Хреста України у проведенні в області загальнонаціонального місячника Червоного Хреста, надавати місцевим осередкам Червоного Хреста складських приміщень для створення в них запасу одягу, перев’язувального матеріалу, продуктів харчування, речей першої необхідності на випадок надзвичайних ситуацій тощо. Він також рекомендує керівникам підприємств, установ, організацій провести роз’яснювальну роботу в трудових колективах щодо залучення працівників до участі в благодійних акціях, сприяти у виділенні коштів, продуктів харчування, автотранспорту для перевезення відповідних вантажів на складські приміщення Червоного Хреста.

Водночас Головне управління освіти і науки облдержадміністрації має організувати в навчальних закладах області роботу щодо залучення учнівської молоді до участі у волонтерському червонохресному русі та створенні первинних осередків Червоного Хреста.

У розпорядженні також йде мова про організацію надання практичної допомоги патронажній службі Червоного Хреста України щодо обслуговування самотніх громадян похилого віку вдома та в центрах, кімнатах медико-соціальної допомоги, яку має забезпечити Головне управління охорони здоров’я облдержадміністрації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *