ОСТАННІ НОВИНИ

Львівське пиво потрапило до списку ста найкращих товарів України

|

Львівське пиво марки “1715” сталолауреатом Всеукраїнського конкурсу якості продукції “100 кращих товарів України”. Як повідомляє відділ зв’язків з громадськістю пивоварні, цей сорт пива визнано кращим серед 100 продовольчих товарів в Україні.

“Підтвердження високої якості пива “Львівське” – чи не найважливіша нагорода для львівських пивоварів”, – коментує Голова Правління ВАТ “Львівська пивоварня” Володимир Печер. – “Вже майже 300 років якість є головним кредо для львівських пивоварів. Ми розуміємо, що тільки високоякісний продукт матиме успіх у споживачів і дозволить підприємству утримувати сильні позиції на пивному ринку України”.

Організатором конкурсу є Державний комітет з питань технічного регулювання та споживчої політики. Він розпочався ще у вересні минулого року і проходив у два етапи – на регіональному, а відтак на загальнодержавному рівні. За критерії комісії експертів правилди такі показники, як технологічний рівень виробництва та забезпечення контролю якості продукції.

ВАТ “Львівська пивоварня” належить до скандинавського холдингу ВВН. Минулого року підприємство виробило 10,8 млн декалітрів пива.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *