ОСТАННІ НОВИНИ

7-річний хлопчик потонув у річці

|

Близько 11 години на річці Збір у 250 метрах від місця можливого зникнення було знайдено тіло 7-річного хлопчика, що зник напередодні ввечері, повідомляє ГУ МНС України у Львівській області. За словами начальника пожежно-рятувальної частини №6 Дрогобича Ореста Фока, вчора ввечері хлопчина пішов возитися на санках на одному з пагорбів біля власної оселі. Схил пагорба закінчувався невеличкою річечкою. Внаслідок інтенсивного танення снігів рівень води у річці минулого дня піднявся до півтораметрової позначки. Ймовірніше за все, хлопчик перекинувся на санках та впав у річку. Вибратися з неї самостійно дитина вже не змогла.

За даними прес-центру до проведення пошукових робіт було залучено 42 особи та 4 одиниці техніки з військової частини Д-0090 МНС України та пожежно-рятувальної частини міста Дрогобича.

МНС-ники нагадують, що протягом осінньо-зимового періоду минулого року на водоймах України втратили життя вже 85 людей. Лише з початку року на водних об’єктах України загинуло майже 60 осіб, з них 8 дітей. Рятувальникам удалося запобігти смерті 120 людей. Відлиги та дощі впродовж лютого та початку березня суттєво сприяли таненню криги. Особливо це стосується водоймищ із проточною водою. За інформацією українського Гідрометцентру, поточні та прогнозовані погодні умови найближчого тижня і в подальшому сприятимуть зменшенню товщини льоду, знижуванню його міцності. Зважаючи на це Головне управління МНС України у Львівській області ще раз звертається до всіх мешканців області із закликом бути вкрай обачними біля водойм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *