ОСТАННІ НОВИНИ

Нашоукраїнці запропонували мерові не підвищувати тарифів до Великодня

|

Під час вчорашньої зустрічі членів політради „Нашої України“ з міським головою, голова ЛОО УНП Олекса Гудима за згодою членів політради, запропонував міському голові Львова до Великодня не робити жодних кроків щодо підвищення тарифів і повернутися до цього питання вже у відкритому режимі у квітні.

А депутат ЛМР, член фракції “Наша Україна” Юрій Кужелюк збільшення тарифів назвав невдалою спробою перекласти відповідальність за власну безгосподарність

на плечі львів’ян. Він наголосив, що міський голова не має права знімати з себе відповідальність за банкрутство водоканалу, адже у вересні 2003 року, коли міського голову про можливе банкрутство „Львівводоканалу“ через неплатежі до бюджету попереджували і народні, і міські депутати, мер назвав депутатів деструктивною силою. Тоді ж депутати наголошували про необхідність реструктуризації боргів, однак жодних кроків не було зроблено і дочекалися до того, як закон про держбюджет на 2004 рік заборонив реструктуризацію. “Це або абсолютна некомпетентність керівництва „Львівводоканалу“, або свідоме доведення його до банкрутства. Найбільшою деструктивною силою є керівництво „Львівводоканалу“ – заявив Юрій Кужелюк.

“Поза сумнівом, тарифи повинні зростати, але при цьому необхідно брати до уваги ситуацію в державі, коли уряд одною рукою рекомендує підвищити тарифи, а іншою – знижує мінімальну зарплатню. Міська влада не може не враховувати соціально-економічну ситуацію в державі“ – заявив Олекса Гудима.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *