ОСТАННІ НОВИНИ

КРУ знайшло збитки і незаконні видатки у закладах охорони здоров’я

|

Нарада, в якій взяли участь головні бухгалтери та заступники головних лікарів з економічних питань закладів охорони здоров’я Львівщини, які фінансуються місцевими бюджетами, відбулася цими днями у стінах Головного управління охорони здоров’я ЛОДА, повідомляє прес-служба ГУОЗ ЛОДА. Головним питанням для обговорення стали наслідки перевірок контрольно-ревізійного управління Львівщини у 2003 році.

Протягом минулого року КРУ здійснило перевірки у 91 закладі охорони здоров’я. За наслідками ревізій у 57 установах виявлено збитків на суму 277,5 тис.грн. Із вказаної суми у 24 установ виявлено 56 000 гривень незаконних видатків та у 7 установах 0,3 тис. гривень нестач. Найбільш суттєві порушення були допущені при використанні коштів на заробітну плату, оплаті внесків у Пенсійний фонд, а також внаслідок недостатнього контролю за збереженням та використанням товарно-матеріальних цінностей. Для прикладу, у Стрийській міській лікарні виявлено незаконих видатків на суму 33,2 тис.грн.

За наслідками ревізій видано 67 наказів, якими 75 посадових осіб притягнуто до дисциплінарної відповідальності, проти 72 осіб порушено протоколи про адміністративні стягнення. Матеріали 15 ревізій передані правоохоронним органам для розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *