ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці викрили підпільних конкурентів “Прими”

|

38 тисяч пачок сигарет “Прима плюс” та “Прима” та 20 тон тютюну вилучили працівники управління ДСБЕЗ УМВС України у Львівській області, повідомляє ЦГЗ УМВСУ у Львівській області. Тютюнову сировину та вироби були виявлені на підпільному складі на території однієї з фабрик. Тютюнові вироби зберігалися на зазначеному складі без марок акцизного збору та з незаконним використанням торгового знаку „Прима“.

Під час розслідування, правоохоронці виявили, що що один із керівників цього підприємства, будучи зареєстрованим як приватний підприємець, впродовж 2003-2004 років орендував складські приміщення фабрики загальною площею 200 квадратних метрів. Будь-які документи на сигарети та тютюн відсутні. Ліцензії на виготовлення і реалізацію тютюнових виробів цей приватний підприємець не має. Встановлено, що сигарети „Прима” виготовлялися на фабриці до 1999 року, тобто до зміни власника підприємства та його реорганізації, сигарети марки „Прима плюс” на цій фабриці взагалі не виготовлялися, так як вказаним підприємством не укладалися ліцензійні угоди на право використання товарного знаку „Прима” з власниками торгової марки.

Зараз експерти проводять експертизу вилученої продукції та поліграфії щодо можливості її виготовлення на обладнанні фабрики. З виявленої в підпільному складі сировини за оцінками фахівців є можливість додатково виготовити мільйон пачок сигарет. За зібраними матеріалами порушено кримінальну справу за ст..204 ч.2 ККУ (Незаконне виготовлення тютюнових товарів, шляхом відкриття підпільного цеху). Проводяться слідчі дії для встановлення суми збитків, завданих власнику товарного знаку, внаслідок виготовлення тютюнових виробів з незаконним використанням товарної марки „Прима”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *