ОСТАННІ НОВИНИ

“Юний орел” залетів до Львова

|

Сьогодні в рамках туру по Західній Україні в нашому місті перебуває ректор Київського національного університету культури, народний депутат Михайло Поплавський. В рамках програми вже відбувся один з турів дитячої програми “Крок до зірок”, також заплановано зустріч з випускниками шкіл, під час якої 2-3 школярі отримають автоматичну путівку до київського університету. А вечері відбудеться творчий вечір М. Поплавського “Я Вас люблю” – розповів він сьогодні під час зустрічі з журналістами.

За словами Поплавського, сьогодні буде розіграно 2-3 щасливих квитки, власники яких зможуть протягом п’яти років навчатися за рахунок університету культури. Таке розігрування практикують вже протягом п’яти років. “Талантам треба допомагати, а бездарі проб’ються самі” – наголошує М. Поплавський. Щодо державної програми розвитку іновацій в перукарському мистецтві, яку нещодавно підтримали в Парламенті і яку власне лобіював ректор, він зауважив, що треба забезпечити державну підтримку і щоб була система національних кадрів і сфері перукарського мистецтва і декоративної косметики. М. Поплавський також зазначив, що в цій ситуації треба розрізняти перукаря від перукаря-модельєра, “що, як кажуть в Одесі, дві великі різниці”. Він не прагне монополізувати цей фах, а тільки хоче, щоб були фахівці вищого класу.

На посаду Президента України народний депутат навіть не зазіхає, а навпаки, на питання чи не хоче він взяти участь у президентських перегонах відповів: “Я вам нічого поганого не зробив”. Він також ні з ким не судиться і навіть не зробив останнім часом нікому “западла”.

Свій вихід на сцену він називає не інакше як піар-кампанією для університету. “Три роки ганьби Поплавського на естраді і ми маємо рейтинговий університет” – наголошує він. Але, незважаючи на цю “ганьбу”, покидати сцену він не збирається. “Якщо розглянути традиційну українську естраду, то Поплавський там не найгірший”, – аргументує він, – “я ж співав, співаю і буду співати – це моє хобі. В мені співає українська душа, а душа – більше, ніж голос”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *