ОСТАННІ НОВИНИ

12-літньою породіллею заопікується міська влада Львова

|

Львівський міський голова Любомир Буняк пообіцяв надати необхідну допомогу сім’ї 12-річної школярки Богдані, яка два місяці тому стала наймолодшою мамою в Україні. Про це повідомив харківський мер Володимир Шумилкін, коментуючи результати своєї зустрічі з мером Львова у Києві.

За словами харківського міського голови, під час їх особистої зустрічі з Любомиром Буняком міський голова Львова запевнив, що допоможе вирішити виниклі юридичні питання. Зокрема, молоду маму потрібно поставити на позачерговий квартирний облік за місцем реєстрації, а також допомогти бабусі новонародженого оформити опіку над дитиною, повідомляють“Об’єктив-новини”.

Раніше повідомлялося , що можлдивий переїзд 12-річної породіллі до Львова спричинений побутовими проблемами – родина не може винайняти квартиру, відтак Богдана з дитиною уже другий місяць живуть в лікарні. Міський голова Харкова Володимир Шумилкін пообіцяв породіллі, що оплачуватиме оренду квартири, яку винайме сім’я, однак ніхто із власників житла, яке знаходили Богдана та її мати, не хотів надавати житло офіційно і укладати з міськвиконкомом угоду про оренду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *