ОСТАННІ НОВИНИ

„Інтермаркет” порозумівся з податковою

|

Проблеми львівської торговельної компанії „Інтермаркет” з податковою тимчасово вирішено, — повідомив фахівець зі зв’язків з громадськістю „Інтермаркету” Віктор Макарчук. За його словами, 3 березня ДПІ Галицького району Львова нарешті надала компанії усі необхідні для нормальної роботи документи. Таким чином мережа „Інтермаркету” відновила роботу у звичному режимі.

Віктор Макарчук зазначив, що документи податкова надала в обмін на бухгалтерську документацію. Компанія, хоча й видала її, але продовжує вважати „ці вимоги (податківців) незаконними”, повідомляє “Контекст-медіа”.

Також отримано акт перевірки, яка тривала 4 місяці. Тепер з ним ознайомлюється дирекція „Інтермаркету”. „На його опротестування, в разі непогодження, компанія має 10 днів”, — зазначив Віктор Макарчук

Для захисту від неправомірних дій податкових органів „Інтермаркет” Керівництво розглядає пропозицію щодо вступу в „Міжнародну спілку підприємців”, створену недавно у Львові, додав В.Макарчук.

1 березня представники податкової міліції м. Львова, ДПІ Галицького району міста заблокували роботу найбільшої у Львівській області торгової компанії „Інтермаркет”, намагаючись вилучити у неї бухгалтерську документацію. Компанія дії податківців розцінила як незаконні, не дозволивши їм здійснити вилучення.

Останні чотири місяці ДПІ Галицького району проводила документальну перевірку ТК „Інтермаркет”. За словами адвоката компанії Лілії Оприск, з січня 2004 року податкова інспекція умисно і незаконно перешкоджала господарській діяльності львівської торгової компанії „Інтермаркет”. Зокрема, через те, що податкова затримала видачу компанії довідок про перереєстрацію книг обліку розрахункових операцій, два її магазини з 1 березня працювали в обмеженому режимі — на одній касі.

Податкова ситуацію не коментує.

ТК „Інтермаркет” розпочала діяльність 1992 року з продажу одягу і взуття. На сьогодні компанія володіє мережею з магазинів cash & carry, дискаунтних магазинів „Барвінок”, а також супермаркетів „Арсен” .

На даний момент боргів перед податковою у компанії, за її даними, немає. За 2003 р. вона сплатила до бюджету та цільових фондів 11,741млн. грн. У 2004 р. планує сплатити 30 131,472 тис. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *