ОСТАННІ НОВИНИ

ФК “Карпати” може стати відкритим акціонерним товариством

|

Нарада, головним питанням якої було доцільність створення ВАТ ФК “Карпати” відбулася сьогодні в стінах ЛОДА. Головував на обговоренні губернатор області Олександр Сендега. Були запрошені також почесний президент клубу Петро Димінський, головний тренер Мирон Маркевич, заступники голови ОДА та голови облради, представники міської влади, зацікавлені особи з підприємств та установ області.

Проблема створення ВАТ обговорювалося вже неодноразово, але цього разу пан Димінський поставив питання гостро: “Якщо вам не потрібен якісний футбол у Львові, то мені він не потрібен тим більше! Подібна нарада збирається востаннє, бо в мене не залишилося більше терпіння. Наголошую, мені не потрібно ваших грошей, я питаюся, чи потрібна нам справжня команда вищої ліги.” Пан Димінський пропонує, щоб основними акціонерами стали міська рада, ЛОДА, облрада, банківські установи, підприємства, заводи, а 25% акцій повинні належати безпосередньо вболівальникам.

Попри дрібні розбіжності присутніх, ніхто не висловився проти створення ВАТ. Часто повторювалося: “Не хочеться, щоб сьгоднішнє обговорення просто залишилося обговоренням, без жодного рішення.” Закінчив нараду Олександр Сендега, який розповів, що мер міста, з яким губернатор говорив на днях, також сказав своє “за”. “Тому не бачу більше жодних бар’єрів. Потрібно діяти. Не думайте, що я відсторонююся від питання, я братиму активну участь”. Безпосередню відповідальність за створення ВАТ ФК “Карпати” губернатор поклав на свого першого заступника Леоніда Мельника. “Я гадаю, що Мельник займеться цією справою серйозно і детально, тому це питання швидко вирішиться.“ – наголосив Олександр Сендега.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *