ОСТАННІ НОВИНИ

Психіатри з’їхалися до Львова з усього світу

|

Сьогодні розпочала свою роботу триденна всеукраїнська науково-практична конференція психіатрів з міжнародною участю “Нова психофармакологія і прогрес в психіатрії”. Серез організаторів конференції є представники ЛНМУ ім. Д. Галицького, ЛОДА, Львівська облрада та інші.

До 13 березня психіатри спілкуватимуться про поступ у психіатричних дослідженнях та про лікарську практику у цій сфері. Обговорюватимуться десятки тем на зразок “Роль нейросекреторних ядер гіпоталамуса в патогенезі і патоморфозі тяжких депресивних епізодів з психотичними симптомами.” Розпочалося все з доповіді заступника голови оргкомітету конференцуії Ірини Влох. “Я хочу розповісти про прогрес психотерапії,” – сказала пані Ірина і протягом п’ятнадцяти хвилин зреалізувала своє бажання. З її доповіді особливо запам’яталося, що психіатрична практика в наступні 20 – 30 років базуватиметься на наукових дослідженнях. Наукові дослідження в цій галузі, очевидно, вже розпочалося давно, адже Ірина Влох розповіла присутнім про алкоголізованих щуриків і їхнє потомство, а також про вплив алкоголю на тих самих щуриків. “Наша праця, праця психіатрів, завжди буде мистецтвом,” – підсумувала свій виступ пані Влох.

Черговим оратором став заступник голови обласної ради Ігор Держко, який окрім цього є ще завідуючим кафедри філософії ЛМНУ ім. Д. Галицького. Окрім очікуіваних привітань психіатрів від імені ради та кафедри, пан Держко побажав орачам нелегкої психіатричної ниви “наснаги у розумінні сутності психіки на межі її порушення.” Пан Держко впевнений, що “дослідження психіатрів формують нову онтологічну реальність самосвідомості”, а крім цього досліди науковців “додадуть нового розуміння до таїнства думки.”

Нагадаємо, що конференція триватиме до 13 березня в актовому залі готелю “Гетьман”. При вході не вимагають документів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *