ОСТАННІ НОВИНИ

Вето мера Львова долатимуть поіменним голосуванням

|

Вето міського голови Львова депутати міськради планують долати наступного четверга шляхом поіменного голосування. Результатами сьогоднішньої акції непокори та активністю львів’ян організатори пікету задоволені.

Вето мера Львова на рішення міськради про скасування рішення виконавчого комітету “Про підняття тарифів на водопостачання та водовідведення” депутати планують долати наступного четверга шляхом поіменного голосування. “На наступному пленарному засіданні ми настоюватимемо, щоби питання подолання вето включили в порядок денний, а також вимагатимемо поіменного голосування. Львів’яни повинні знати своїх героїв” – зазначив депутат ЛМР, член фракції “Наша Україна” Андрій Стецьків. Якщо вето подолати таки не вдасться, то на думку, народних обранців є чимало інших способів скасування підняття тарифів – суди та прокурорський нагляд. Окрім цього, депутати не виключають можливості проведення місцевого референдуму, на якому порушуватимуть питання достокового припинення повноважень міського голови Львова .

Наразі депутати готуються до наступного пленарного засідання закликаючи до ще більшої активності мешканців нашого міста 18 березня, коли вирішуватиметься доля тарифів. “Щодо депутатів з інших фракцій, то домовлятися з ними ми не будемо. Треба мати совість і відповідальність. Якщо вони їх мають, то займуть відповідну позицію” – наголосив Андрій Стецьків. Нагадаємо, що сьогодні до пікетуючих львів’ян та на сесію прийшли лише депутати від “Нашої України”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *