ОСТАННІ НОВИНИ

ФК “Карпати” до другого кола чемпіонату готові, але…

|

Команда “Карпати” цими днями повернулася з тренувань в Угорщині, де, на думку тренера Мирона Маркевича, гравці показали себе не найкраще, бо не реалізували всі свої можливості і забили мало голів. Проте він каже, що мета команди грати в кубку “Інтертото”, а тому вони не мають права опускатися нижче восьмого місця, що й робитимуть. “Карпати” зможуть продемонструвати свою готовність вже цієї неділі під час гри з київським “Арсеналом” – розповів сьогодні під час прес-конференції головний тренер ФК “Карпати” М. Маркевич.

На його думку, другий збір команди практично змазався через те, що не було кількох гравців, яких на той час викликали до збірних, але і це непогано, бо збірну тренер все-таки ставить на перше місце. Водночас, головним завданням тренувань в Угорщині було адаптуватися до тих кліматичних умов, у яких доведеться провести перші матчі. “На останіх зборах, після турецьких полів, які були в хорошому стані, ми повернулися на кліматичні умови, які будуть в нас” – зазначив він. Завадив тренуванням і сніг, який падав 3-4 дні і трохи зупинив роботу. Команда зіграла там три матчі, але вони, за словами Маркевича, не дали особливого результату. “Впадало в око, що ми мало забивали , хоч моменти були, але реалізація була на низькому рівні – це зараз хвилює найбільше. Без голів грати важко, незважаючи на те, що ми майже не пропускали” – наголосив тренер. Він вважає, що можна робити певну скидку на стан поля, яке деколи було вкрите льодяним покровом. Стадіон “Україна” готовий до матчу, хоч зараз там ще трохи льодяно, але є ще кілька днів, а заглом, за його оцінкою, поле у відміному стані.

Є певні проблеми і зі складом, зокрема травмовано Голбана і пропускає Мізін, а тому основний склад виглядатиме дещо по-іншому, але грати можна буде, бо загалом футболісти готові до гри і травмованих немає. Наразі заявили 17 футболістів, хоч ще кілька прізвищ можуть внести, бо є час. Щодо складу на недільну гру, то він визначений майже на 100%, вагання є лише по одній людині, але прізвищ тренер не називає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *