ОСТАННІ НОВИНИ

17 квітня буде День довкілля

|

Згідно із розпорядженням голови обласної адміністрації 17 квітня у Львівській області відзначатимуть День довкілля та визначатимуть кращих серед населених пунктів області, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Для підготовки та проведення свята створено оргкомітет, головою якого призначено першого заступника голови облдержадміністрації Леоніда Мельника. До складу цього комітету також увійшли заступник голови облдержадміністрації Олег Демків, начальник державного управління екології та природних ресурсів у Львівській області Богдан Преснер, начальник управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Богдан Маєвський, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації Олексій Титаренко, головний санітарний лікар Львівської області Роман Павлів, начальник обласного виробничого управління водного господарства Василь Козак та інші.

Також створено відповідні робочі групи в населених пунктах, на підприємствах, організаціях та установах, до яких залучені представники громадсько-політичних організацій. Метою створення таких груп є доведення конкретних завдань виконавцям по видах і обсягах робіт на закріплених територіях та об`єктах благоустрою і встановлення дієвого контролю за їх виконанням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *