ОСТАННІ НОВИНИ

Затримали шістьох бажаючих перетнути український кордон

|

За минулу добу прикондонники затримали в районі Чопського переходу шість осіб, щоб з’ясувати причину їхнього перебування на прикордонній території. Затримані мали при собі внутрішні паспорти та міграційні картки – повідомляє прес-служба Західного регіонального управління.

Учора вночі прикордонний наряд, який ніс службу на залізничній станції Чоп, затримав двох громадян Грузії , щоб з’ясувати причину їхнього перебування в контрольованому прикордонному районі. Затримані мали при собі закордонні паспорти, міграційні картки та пересувалися на потязі № 81 сполученням Київ – Ужгород. А прикордонний патруль застави „Кам’яниця“ Чопського прикордонного загону на околиці с. Кам’яниця в 7 кілометрах від лінії державного кордону затримав в адміністративному порядку 4 громадян Молдови. Затримані мали при собі внутрішні паспорти та міграційні картки.

Загалом за минулу добу в пунктах перепуску через державний кордон України вилучено товарів, заборонених до ввозу чи вивозу з України на загальну суму 54 879 гривень. А в пункті перепуску „Ужгород“ Чопського прикордонного загону під час проведення спільного прикордонно-митного огляду автомобілів закордонного спрямування у вантажному автомобілі „Ліаз“, на якому перетинав кордон громадянин Словаччини, було виявлено та вилучено 200 пачок цигарок та ніж, загальна довжина якого 35 сантиметрів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *