ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові зупинятимуть насильство над жінками

|

Львівська група Міжнародної Амністії “Україна-2” підхопить ініціативу киян і проведе завтра в нашому місті перфоменс на підтримку міжнародної кампанії “STOP насильству над жінками”.

Буде представлено також звіт Міжнародної Амністії “Це в наших руках – “STOP насильству над жінками”, у якому розглядають різні причини насильства – від військових конфліктів до насильства у родині та шкідливих звичок, які намагаються контролювати жіночу сексуальність. Висвітлюючи в Звіті глобальну проблему насильства у родині та суспільстві, Міжнародна Амністія звинувачує усі країни світу у неспроможності захистити жінок від насильства в їхніх власних домівках.

“Насильство щодо жінок – це ракова пухлина, яка роз’їдає підвалини кожного суспільства, кожної країни світу”, – заявила Ірена Хан, Генеральна Секретарка Міжнародної Амністії – “І на полі бою, і у власній спальні жінки перебувають у небезпеці. Це трапляється не десь там, а тут, поряд з нами. Це трапляється не з іншими, а з Вами, з Вашими друзями і з Вашою родиною. Доки усі ми, і чоловіки, і жінки, не скажемо: “Ні, я не дозволю, щоб це траплялося!”, – насильство не припиниться”. Розпочинаючи всесвітню кампанію “STOP насильству над жінками”, Міжнародна Амністія закликає кожну жінку і кожного чоловіка, всі уряди вжити негайних заходів для покращення цієї скандальної ситуації із правами людини.

5 березня 2004 року в усьому світі розпочалася глобальна кампанія Міжнародної Амністії у втіленні якої візьмуть участь 1,8 мільйона членів МА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *