ОСТАННІ НОВИНИ

Бабичівська школа працюватиме з 1 вересня

|

Голова Львівської облдержадміністрації Олександр Сендега під час учорашнього візиту до Радехівщини наголосив, що Бабичівська школа першого вересня цього року повинна вже увійти в експлуатацію. Вчора Олександр Сендега відвідав школу з метою ознайомлення з ходом її будівництва.

У Бабичівській школі навчається 126 учнів у 9 класах. Середня наповнюваність складає 14 учнів на клас, працює 17 вчителів. Зараз ведеться будівництво нового приміщення школи. У 2003 році освоєно 293,7 тис.грн. У 2004 році передбачено надати на добудову школи з районного бюджету – 50 тис.грн., з обласного бюджету – 290 тис.грн. Загалом, для завершення будівництва необхідно 560 тис.грн.

Олександр Сендега сказав, що добудову школи реально можна закінчити лише спільними зусиллями влади та громади. “Кошти для добудови Бабичівської школи передбачені у бюджеті, але їх недостатньо. Зважаючи на те, що громада просить та обіцяє активно долучитись до будівництва, як голова облдержадміністрації, я підтримаю цю ініціативу, і зі свого боку також пошукаю можливості залучення коштів у добудову цього об’єкту”, – підкреслив голова ОДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *