ОСТАННІ НОВИНИ

Ситуація з Грибовицьким сміттєзвалищем прояснилася

|

Нарешті напрацьовано чотиристоронню угоду, яка має вирішити проблему Грибовицького сміттєзвалища. Згідно з нею, буде проведено різнобічні ремонтні роботи в с. Великі Грибовичі, а також вирішено питання проведення екологічної експертизи. Прийнято рішеня, визначено терміни виконаня завдань і джерела фінансування. Керує процесом заступник голови ЛОДА Леонід Мельник – повідомив начальник головного управліня з питань надзвичайних ситуацій ЛОДА Олексій Титаренко.

За його словами, протягом двох днів під керівництвом Л. Мельника проводили інтенсивну роботу, внаслідок якої вдалося узгодити питаня взаємодії. Підготовано проект чотиристоронньої угоди між облрадою, адміністрацією, міськрадою та Жовківською райрадою. Нею, зокрема, передбачено покращення роботи грибовицького водогону, будування школи і відновленя Народного дому, а також проведення необхідних робіт на території сміттєзвалища і проведення екологічної експертизи.

Нагадаємо, нещодавно на сесії Жовківської районної ради прийняли рішення, що найближчим часом ситуацію з сміттєзвалищем у Збиранці мають вирішити, депутати, зокрема, вимагали, щоб питання звалища вирішили якнайшвидше. Після того, як на сесії не прийняли жодного рішення, мешканці Збиранки і Грибович перекрили туди в’їзд. Водночас, заступник мера з житлово-комунального господарства Ігор Базарник говорив, що простим закриттям сміттєзвалища проблеми не вирішиш, і потрібно шукати консенсус.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *