ОСТАННІ НОВИНИ

“Міжнародна спілка підприємців” захищатиме інтереси бізнесу

|

Група підприємців, які працюють у Львові, заснувала громадську організацію “Міжнародна спілка підприємців”, головною метою створення якої є захист інтересів бізнесменів. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив президент цієї громадської організації Олег Мандюк.

Усі присутні під час прес-конференції підприємці в той чи інший спосіб мали проблеми з українськими силовими структурами чи судовою системою, як той же ресторатор Олег Мандюк, власник підприємства “Троттола” Ярослав Рущишин, чи польський підприємець Єжи Конік. “В Україні існує низка законодавчих актів, спрямованих на розвиток та підтримку підприємницької діяльності, однак деякі чиновники, користуючись власною безкарністю та ситуацією, виконують майнові політичні замовлення і чинять розправу над львівськими бізнесменами” – підкреслив Олег Мандюк.

Його підтримав Ярослав Рущишин, який уже 9 місяців має мороку з податковою. “ Зараз у мене на двох підприємствах сидить податкова міліція, а ще на одному повністю вилучили документацію, але я вже знаю, що і як треба робити, щоби уникнути багатьох клопотів і хочу цей досвід передати іншим підприємцям, які регулярно потерпають від дій фіскальних структур” – підкреслив він.

Поки що своє членство в асоціації “засвітили” представники чотирьох підприємств. Про інших члени асоціації не згадували. А на запитання про те, чи не висловлював бажання вступити до асоціації власник “Інтермаркету” пан Шлапак, Олег Мандюк відповів, що проводив з ним такі переговори, однак остаточної відповіді ще не отримав.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *